26. elokuuta 2017

WHAT I'VE BEEN UP TO

Mun piti tulla postailemaan teille jo aiemmin, mutta kulunut viikko on ollut kovin epäonninen. Kotikaupunkini reilun viikon takaisten tapahtumien vuoksi olen ollut aika järkyttynyt ja sen vuoksi ei tehnyt mieli kirjoittaa blogiin silloisena viikonloppuna yhtään mitään... Sen jälkeen tulin tietysti kipeäksi ja pari päivää kuluikin pelkästään sängynpohjalla maatessa. Nyt tosin antibioottikuuri on selvästi tehonnut ja olen jo erittäin pirteä. Ajattelin siis vihdoinkin tulla jakamaan tänne muutamat sekalaiset kuvat kuluneilta viikoilta.

IMG_2462 Värjäsin hetki sitten hiukseni entistä vaaleammaksi ja tykkään tästä hieman vaaleammasta lookista niin paljon. Oon aika ajoin kärsinyt pienestä hiuskriisistä, mutta tämän hetkinen tukka tuntuu juuri sellaiselta kuin olen aina halunnut.
  IMG_2495Reilut pari viikkoa sitten vietin mun viimeiset lomapäivät kaverin kanssa Helsingissä. Käytiin monen vuoden tauon jälkeen Linnanmäellä ja vitsit miten hauskaa meillä oli!
  IMG_2506 Olen asunut nykyisessä asunnossani noin puoli vuotta ja edelleen koti tuntuu sisustuksen osalta kovin keskeneräiseltä. Nyt mulle iski hirveä vimma saada tästä kotoisampi ja valmiimpi. Joten ihan ensimmäisenä tilasin tänne muutaman pitkään katsomani taulun. Seuraavaksi etsinnässä on sängynpääty ja meikkipöydälle sopiva peili.
  IMG_2527IMG_2520Viime viikolla käytiin yhtenä kauniina päivänä perheen kanssa Naantalissa. Suunnattiin Amandikseen syömään paljon kehuttuja vohveleita. Itse valitsin tietenkin Nutella version, joka oli niin hyvää! 
  IMG_2573Tämän hetken lemppariasu on ehdottomasti ollut musta revitty farkkuhame ja röyhelöhihainen paita.
  IMG_2640 Viime aikoina oon kokeillut paljon erilaisia meikkejä ja innostunut meikkaamisesta ihan erityisen paljon. Haluaisin kovasti päästä toteuttamaan tänne jotain meikkivideoita. Olisiko teillä jotain erityisiä toiveita mielessä niiden suhteen? :)

Haluan vielä lopuksi sanoa edelliseen postaukseen viitaten, että oli aivan mahtavaa huomata miten teitä on edelleenkin siellä ruudun toisella puolella! Tuli niin uskomattoman hyvä mieli jokaisen teidän kommentista 

2 kommenttia:

  1. Hei onko toi Ikean kampauspöytä? Onko noi lokerot kaikki erillisiä ja mistä ne on, vai joku yhteenkuuluva combo? Näyttää meinaan ihan superkätevältä! :) Itellä on myös hankintalistalla kampauspöytä, mutta se miten meikit saa tonne laatikkoon nätisti ja järkevästi on yksi iso kysymysmerkki :D

    VastaaPoista
  2. Ei vitsi miten ihanaa, että oot palannut takaisin bloggaamisen pariin!! ❤️ Ollut jo ikävä sun kauniita kuvia ja seesteisiä tekstejä! Mua kiinnostaisi videoista esim meikkipöydän/kokoelman esittely tai sitten ihan meikkitutoriaali :)

    http://roosamononen.com

    VastaaPoista