17. elokuuta 2017

HELLO, IT'S ME

IMG_2432

Lähes vuoden blogihiljaisuuden jälkeen tuntuu vihdoinkin hyvältä istahtaa alas ja avata Bloggerin tyhjä kirjoituskenttä. Tarkoituksena olisi valottaa sitä, että miksi en ole kirjoittanut blogia, mitä mulle kuuluu ja aionko jatkaa vielä bloggaamista.

Haluan pitää blogini positiivisena ja hyvän mielen paikkana. Haluan kirjoittaa tänne kauniista asioista, jotka tuovat itselleni iloa ja inspiraatiota. Samalla tietysti toivon, että blogistani myös välittyisi inspiraatiota muille. Blogini on ollut tähän asti hyvin pinnallinen, sillä jostain syystä pinnan alle päästäminen on tuntunut kovin pelottavalta. Mulla on ollut elämässä meneillään vähän ikäviä asioita, eikä siitä syystä blogin kirjoittaminen ole tuntunut kovin mieleiseltä. On vaikeaa jakaa muille niitä pieniä iloisia ja kauniita asioita, kun tuntee itsensä jopa hukassa olevaksi.

Mitä mulle tällä hetkellä sitten oikeasti kuuluu? Voin sanoa kaiken olevan nyt oikeastaan todella hyvin. Siitäkin huolimatta, että opiskelusuunnitelmani ovat tällä hetkellä auki, mutta uskon sen suhteen tekeväni päätöksiä tämän vuoden aikana. Asun tällä hetkellä yksin uudessa asunnossa, josta on tullut itselleni täydellinen pikkukotini  Kuluneiden kuukausien aikana olen opetellut elämään yksin ja juuri nyt todella nautin siitä. Nähtävästi asioilla on aina jotenkin tapana järjestyä, sillä huomaan olevani täynnä hymyä ja innostusta uusiin asioihin.

Tästä vuodesta olen päättänyt tehdä itselleni ikimuistoisen ja haluan myös blogini olevan osa sitä. Blogin suhteen mulla on siis mielessä paljon kivoja juttuja. Villeimpänä ideana voisin sanoa videoiden kuvaamisen. Olisi kiva yrittää toteuttaa erilaisia meikkivideoita ja jopa my day tyyppisiä videoita. Luvassa on kuitenkin paljon sisustusjuttuja uuden kodin myötä, ehkäpä hyvinvointiin liittyviä postauksia ja tietenkin höpinää vaatteista ja meikeistä. Haluaisin myös yrittää tuoda blogiin muutakin kuin pelkästään pinnallisia asioita. En silti lähde heti lupailemaan mitään hirmuista postausmäärää viikossa, sillä en yhtään osaa sanoa millaisella rutiinilla bloggaaminen lähtee tästä sujumaan.

Lopuksi olisi huippua tietää, onko siellä ruudun toisella puolella vielä ketään lukemassa näitä juttuja? 

24 kommenttia:

 1. Eikä olipa ihana yllätys ku huomasin sulta tulleen postauksen, täällä ainakin yksi joka innolla odottelee tulevia juttuja!<3

  VastaaPoista
 2. Täällä yks, joka tykkää tosi paljon sun jutuistas! Luen aina innolla sun postauksias, sillä sulla on tosi kiva tyyli postata :-)

  VastaaPoista
 3. Täällä ollaan edelleen, tervetuloa takaisin! <3

  piiakristiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Täällä ollaan! ♡

  VastaaPoista
 5. Jes, oon tasaisin väliajoin miettinyt että meinaatkohan vielä jatkaa blogia, onneksi en ollut poistanut lukulistalta! :) Innolla odotan uusia postauksia :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, että oot palannut tänne!<3 Oon oottanu kovasti, että millon susta kuullaan taas! :) Äläkä ota stressiä, teet just siihen tahtiin kun hyvältä tuntuu! :) Kivaa uutta elämän vaihdetta, enjoy the little things<3 :)

  VastaaPoista
 7. Olin jo melkein "unohtanut" sun blogin, mutten onneksi ollut poistanut sua lukulistalta, vaikka et oo hetkiin päivitellytkään. Tää oli kuitenkin aivan ihana yllätys ja huippua jos aiot jatkaa kirjoittelua. Jään odottelemaan uusia postauksia, ja hei tsemppiä kaikkiin elämässä tapahtuviin muutoksiin! :)

  VastaaPoista
 8. Onpa kiva että palaat kirjottelemaan, sun blogi kävikin yks päivä mun mielessä :) Innolla odotan varsinkin sisustusjuttuja kun vihdoin oon itekin päässyt laittamaan omaa kotia kuntoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oottelet sisustusjuttuja! Niitä olen erityisen innoissani jakamassa tänne :)

   Poista
 9. Jes kiva kun oot palannut kirjoittelemaan!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa että siellä on myös joku lukemassa tulevia juttuja! :)

   Poista
 10. Jes ihana yllätys nähdä sun postaus! Sun tyyli on aivan upea! Hyvää loppukesää sulle:)

  VastaaPoista
 11. Mahtavaa että olet palannut takaisin blogin pariin😍

  https://simplylovingstyles.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihanaa huomata että joku näitä juttuja myös on edelleen lukemassa! ♥

   Poista
 12. Tosi kiva että oot palaillut takaisin! Sun blogi on yks lemppareista ja oonkin aina tasaisin väliajoin käynyt vilkasemassa oisko tullut uutta postausta.. mutta nyt oli :)

  VastaaPoista