13. kesäkuuta 2016

QUESTIONS & ANSWERS

qa2

Mitä opiskelet/aiot opiskella? En opiskele tällä hetkellä mitään, mutta hain keväällä opiskelemaan oikeustiedettä Turun yliopistoon.
Onko hyviä tärppejä pääsykokeisiin valmistautumiseen? Tästä aiheesta teinkin maaliskuussa postauksen!
Missä käyt töissä? Vai oletko työtön? Vai opiskelija? Käyn töissä, mutta en halua kertoa työpaikkaani täällä :) Tavoitteena on kyllä päästä opiskelemaan.
Mihin kaupunkiin haluaisit opiskelemaan? Turkuun ehdottomasti. Toki voisin kuvitella itseni opiskelemassa myös esim Helsingissä, mutta tällä hetkellä viihdyn Turussa paremmin kuin hyvin!
Haluaisitko tulevaisuudessa lapsia? Haluan, mutta en tosiaan vielä vähään aikaan.
Unelma-ammatti? Juristi ja se onkin ollut unelma-ammattini jo aika kauan.
Millaisessa elämäntilanteessa näet itsesi 5 vuoden päästä? Toivottavasti olen viiden vuoden päästä opiskelemassa, asun poikaystäväni kanssa ja ehkäpä meiltä löytyisi silloin perheenlisäyksenä koira ;> Tälläkin hetkellä kärsin hirveästä koirakuumeesta... Lisäksi olisi huippua omistaa 5 vuoden päästä oma asunto, mutta opiskeluhaaveiden takia se näyttää hieman epätodennäköiseltä.

qa3

Mitkä on sun top 5 kosmetiikkatuotteet? Harvinaisen vaikea valinta, mutta nämä tuotteet taitavat olla tällä hetkellä ihan lemppareita: Anastasian Dipbrow Pomade -kulmaväri, Moroccanoilin hiusöljy, Balmainin tuuheuttava hiussuihke, NARSin Sheer Glow -meikkivoide ja MACin poskipuna sävyssä Melba (tai Too Facedin Chocolate Soleil aurinkopuuteri...)
Miten hoidat hiuksiasi? Vältän parhaani mukaan hiusten lämpökäsittelyä ja värjäämistä. Lisäksi pidän hiusten pesuvälin mahdollisimman pitkänä. Lemppari hiustenhoitotuotteeni ovat olleet jo pitkään Moroccanoilin hiusöljy, shampoo ja hoitoaine. Tästä aiheesta voisin itseasiassa tehdä jopa jonkun postauksen :-)
Käytätkö hiuspidennyksiä, rakennekynsiä tai ripsienpidennyksiä? En käytä mitään näistä. Ripsienpidennyksiä olen joskus harkinnut, mutta herkän ihoni takia olen luopunut siitäkin ajatuksesta. Onneksi multa löytyy kuitenkin omasta takaa ihan kivat ripset!
Miten sun pukeutumistyyli on muuttunut vuosien varrella? Olen ollut yläasteelta asti kiinnostunut vaatteista, joten luonnollisestikin kaikenlaisia tyylikokeiluja mahtuu matkaan. Viime vuosina mun tyyli on kuitenkin selkeästi muuttunut yksinkertaisempaan ja klassisempaan suuntaan.
Millainen sun kevään ostoslista on? Ostoslistalta löytyi keväällä ajattomat ja hyvät balleriinat. Ja ne itseasiassa löysinkin! Lisäksi kaipailisin vaatekaappiini edelleen erilaisia leveähihaisia ja rentoja paitoja ja leveälahkeisia housuja.

qa5

Mitä pelkäät? Punkkeja. Näin kesäisin näen jopa painajaisia, joissa herään sängystä joka vilisee punkkeja...
Oletko itsevarma? Voisin sanoa, että nykyään olen todella itsevarma! Ennen tuli usein mietittyä niinkin pieniä asioita, että kehtaanko laittaa jonkun vähän erikoisemman vaatteen päälle ulos lähdettäessä. Nykyään pukeudun ja näytän juuri siltä kuin haluan, sekä olen juuri sellainen kuin olen, eikä mua yhtään mietitytä muiden mielipiteet :)
Mikä kokemus elämässä on opettanut sinua eniten? En oikeastaan osaa mainita yhtä tiettyä ja isointa kokemusta. Elämässä mua on kuitenkin opettanut mm. läheisen menettäminen, niin hyvät kuin huonotkin ihmissuhteet ja itseensä luottaminen.
Millaista musiikkia kuuntelet? En kuuntele mitään kovin erikoista musiikkia, vaan suurimmaksi osaksi niitä biisejä joita radiossakin pyörii.
Millaista liikuntaa harrastat? Käyn salilla ja siellä paljon erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla. Lisäksi käyn lenkkeilemässä.
Lemppariruokasi? Kiinalainen tai thaimaalainen ruoka.
Tämän hetken unelma matkakohde? Tällä hetkellä olisi huippua päästä käymään Dubaissa, Australiassa, Singaporessa, Japanissa, Kapkaupungissa tai Indonesiassa.
Onko sulla jo kesälle suunnitelmia? Sen kummallisempia kesäsuunnitelmia ei ole vielä luvassa kuin töiden tekoa. Yhtä ulkomaanreissua ollaan ajatuksen tasolla pyöritelty, mutta saa nähdä!
Oisko sulla vinkkejä ylioppilasmekkoa varten? Kannattaa aloittaa mekon etsintä ajoissa, jottei tule viime hetken paniikissa tyydyttyä johonkin "ihan kivaan" mekkoon.

qa1

Paljonko sulla menee kuussa suunnilleen rahaa? Vaihtelee toodella paljon.
Mikä on sun lemppari aplikaatio? Pakko vastata niin tylsästi, että mulla ei oikeastaan ole mitään lemppari appia.
Mistä Suomen kaupungeista tykkäät eniten? Turku ja Helsinki ovat ehdottomia lemppareita.
Minkä asian haluat ehdottomasti tehdä tänä vuonna? Käydä vielä toistamiseen ulkomailla!
Kauanko olette olleet poikaystäväsi kanssa yhdessä? 2,5 vuotta.
Kuinka kauan olitte seurustelleet kun muutitte yhteen? Puolisen vuotta.
Monta sisarusta sulla on? Yksi isoveli.
Tuletko hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa? Kyllä mielestäni tulen.
Mitä blogeja itse luet? Luen paljon erilaisia blogeja ja niin suomalaisia kuin ulkomaalaisiakin. Mainittakoon nyt Alexa Dagmar, Mariannan ja Kenza.
Mitä huonoja puoli bloggaamisessa on? Se, että bloggaamiseen uppoaa hirveästi aikaa! Voisin helposti istua koko päivän läppäri sylissä blogijuttuja tehden ja tekeminen ei siltikään loppuisi :-D Toisaalta tähän hommaan kuluttaa mielellänsä aikaa, sillä bloggaaminen on superkivaa!

6 kommenttia: