4. huhtikuuta 2016

LUKU-URAKKA ALKAA!

IMG_8017 IMG_8090 IMG_8123 IMG_8060 Tänään koitti vihdoin ja viimein pitkään odotettu päivä! Nimittäin aamupäivällä julkaistiin Turun oikeustieteellisen pääsykoekirjat. Ensivaikutelma pääsykoekirjoista on yllättävän positiivinen, sillä ainakin aiheet ovat tänä vuonna mielenkiintoisia. Tänä keväänä myös motivaatiota löytyy lukemiseen tuplasti enemmän kuin viime vuonna. Viime vuoden pääsykoerumbassa tehdyistä virheistä on tullut otettua opiksi, joten lähden edessä olevaan luku-urakkaan viime vuotta päättäväisemmin mielin.

Tuleva kevät tulee olemaan siis raskas ja työntäyteinen, joten blogi luonnollisesti hiljenee tämän vuoksi. En osaa yhtään sanoa postaanko seuraavan kerran reaaliaikaisesti vasta toukokuun lopulla vai aiemmin. Pari postausta on kuitenkin valmiina odottamassa kansioissa ja ne tulen julkaisemaan vielä tällä viikolla.

Lopuksi haluan sanoa vielä paljon tsemppiä muille pääsykokeisiin lukeville! 

12 kommenttia:

 1. Tsemppiä luku-urakkaan! :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä luku-urakkaan, toivottavasti pääsykokeet menee hyvin :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Voi kun kiva asu sulla! tuo takki on tosi ihana ♥

  VastaaPoista
 4. Itekki oon hakemassa helsingin oikkikseen ja pieni alkujärkytys oli kun näin pääsykoekirjojen sivumäärät, mut eiköhän tää lukeminen ala täällä ruudun toisellakin puolella! Tsemppiä sulle lukemiseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon näin vähän myöhässä :) Toivottavasti sulla meni pääsykokeet hyvin!

   Poista
 5. Mistä noi housut on? Ihanat!! :)

  VastaaPoista