5. helmikuuta 2016

UUTTA OLOHUONEESSA

IMG_5882 IMG_5877 IMG_5919 IMG_5886 Kivaa perjantai-iltaa sinne! Ajattelin tulla vielä esittelemään täällä olohuoneemme kokeman pienen uudistuksen ennen kuin suuntaan nukkumaan. Tällä viikolla käytiin vihdoin ja viimein hakemassa Ikeasta uusi lipasto. Kyseistä Ikean Bestå -lipastoa olen tuijotellut Ikeassa varmaan vuoden verran, mutta jostain syystä sen hankintaa on aina lykätty eteenpäin. Lipaston koonnin ohella me saatiin tehtyä myös toinenkin muutos olohuoneeseen. Kuvissa tämä muutos ei nyt kovin hyvin näy, mutta otimme tv:n yläpuolelta pari hyllyä pois. Olohuone näyttää näiden muutoksien myötä paljon valoisammalta, siistimmältä ja avarammalta! Näissä kuvissa muuten silmään pistää pahasti nuo aavistuksen verran lyhyet verhot... Uusien verhojen hankinta taitaakin siis olla seuraava sisustusprojekti :-D Mitäs mieltä te olette tästä pienestä muutoksesta? 

6 kommenttia:

 1. Ah, toi lipasto on jotenkin niin kaunis! Bongasin ton pari viikkoa sitten Ikeasta ja siitä lähtien oon ollut niin vakuuttunut sen suhteen, että kun parin viikon päästä pääsen vihdoin muuttamaan, toi tulee olemaan se "tv-taso" minkä hankin! Jotenkin niin klassisen kaunis, ihanan simppeli kuitenkaan olematta halvan näköinen :-) Ihana koti muutenkin!

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä, toi lipasto näyttää niin tyylikkäältä ja kauniilta :-D Ja sopii yksinkertaisen ulkonäkönsä vuoksi tulevaisuudessa muuallekin kuin pelkästään tv-tasoksi. Kiitos paljon!

   Poista
 2. Hei tosi kiva! Ihanan simppeli, ei mitään ylimääräistä :) Ja saattoi olla ihan fiksu veto ottaa ne hyllyt pois, tv itsessään on niin iso elementti, ettei välttämättä juuri muita sisustusjuttuja kaipaakaan siihen ihan yläpuolelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simppeli se tosiaan on! :) Hyllyjen poistaminen toi kyllä paljon rauhallisemman fiiliksen koko olohuoneeseen.

   Poista
 3. Sopii todella hyvin toi lipasto teidän olohuoneeseen!! :) Onko siinä siis kolme kaappia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Tämä on siis koottu kahdesta eri kokoisesta lipastosta. Toisella puolella on yhden kaapin lipasto ja toinen on kahden kaapin lipasto.

   Poista