19. tammikuuta 2016

SISUSTUSTYYLINI KULMAKIVET

Pitkästä aikaa taas sisustusjuttuja! Harvemmin tulee päiviteltyä tänne enää mitään sisustusaiheisia postauksia, sillä sisustuksen saralla ei ole tapahtunut pitkään aikaan mitään isompia muutoksia. Muutamia uusia sisustussuunnitelmia on kuitenkin pyörinyt mielessä viime aikoina, joten katsotaan päätyvätkö ne ihan toteutukseen asti! Tällä kertaa postauksen aiheena on kuitenkin sisustustyylini viisi keskeisintä kulmakiveä:

vaaleayleisilme Valkoinen yleisilme - Itse viihdyn parhaiten valkoisessa kodissa, sillä valkoinen saa kodin näyttämään avarammalta, siistimmältä ja valoisemmalta. Me ollaan valittu lähes kaikki perushuonekalut valkoisena, kuten sohva, tuolit, pöydät, hyllyt ja lipastot. Valkoisiin huonekaluihin pystyy sitten halutessaan yhdistelemään helpommin muita värejä.

kotoisuus Kotoisuus - Valkoinen koti mielletään usein kolkoksi, joten meiltä löytyy sitä fiilistä lieventämään paljon pehmeitä sisustuselementtejä. Matot, viltit, kynttilät, kasvit, koristetyynyt ja lampaantaljat tuovat meidän kotiin kotoisan tunnelman. Lisäksi kotoisuutta tuovat vaikkapa tuoreet kukat olohuoneen pöydällä.

valaistus Valaistus - Meillä on kiinnitetty huomiota myös valaistukseen ja lamppuihin. Kotiin saa tuotua nimittäin kivasti tunnelmaa erilaisilla lampuilla. Lamput toimivat valaistuksen lisäksi mielenkiintoisina ja kauniina yksityiskohtina.

yksityiskohdat Hopeiset ja lasiset yksityiskohdat - Hopean sävyiset ja lasiset yksityiskohdat tuovat mielenkiintoa sisustukseen. Pieniä yksityiskohtia löytyykin siitä syystä kodistamme runsaasti. Erityisen nättejä yksityiskohtia ovat mielestäni nuo Iittalan lasiset vitriinit ja tuikkukipot 

astiasto Yhtenäinen astiasto - Mielestäni sisustuksen kruunaa yhtenäiset ja kauniit astiat. Meillä on eniten käytössä Iittalan valkoinen Teema -astiasto. Sen lisäksi käytössä on myös mm. Essencen kauniit viinilasit ja vesilasit,  Kartion vesilasit, Piano -aterimet ja Ego -teemukit.. Iittalan lisäksi meiltä löytyy pienempi kokoelma Villeroy & Bochin Wave -sarjaa ja satunnaisia Lexingtonin astioita, jotka kummatkin sopivat mielestäni hyvin Iittalan valkoisten astioiden rinnalle. Rakastan myös panostaa erilaisiin kattauksiin, sillä ruoka maistuu maistuu paljon paremmalle kauniista astioista syötynä :-D

Mistä teidän sisustustyylinne kulmakivet koostuvat? 

14 kommenttia:

 1. Teidän koti on kyllä upea! ♥ Mistä tuo sohva on? Pöytä on vissiin aaltoa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Sohva on Stemmasta ja pöytä on Puulonin :)

   Poista
 2. Oi että teillä on todella kaunis asunto! :)

  emiliawilhelmiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Oi ihania juttuja! Ihan samoista asioista pidän itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva tietää että oot samoilla linjoilla :)

   Poista
 4. Mistä oot ostanu noi marmoriset tuikku kipot ?:-)

  VastaaPoista
 5. Siis vau minkä näköstä! :-) Itse suosin kans ihan ehdottomasti vaaleeta sisustusta, jotenkin tuntuu, että mielikin on pirteempi kun kaikki ei ole niin tummaa ja mustaa! :-)

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Totta, vaaleassa sisustuksessa on jotenkin levollisempi fiilis :-D

   Poista
 6. Oi miten kaunista! Meillä on kyllä tosi samanlainen sisustusmaku - paljon valkoista ripauksella hopeaa ja lasia, pehmeitä juttuja tuomassa kotoisuutta, paljon Iittalaa ja seassa vähän muutakin, esim. Lexingtonia! :)

  Omaan kotiin kaipaisin vielä noita viherkasveja, harmi vaan meillä on kissa, joka rakastaa syödä kaikkia kasveja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kiva kuulla että tällainen sisustustyyli on myös sun mieleen.

   Poista