3. tammikuuta 2016

NEW YEAR, NEW GOALS

Vuotta 2016 on elelty jo kolmisen päivää, joten eiköhän ole aika miettiä muutamia pienempiä tai suurempia tavoitteita edessä olevalle vuodelle. Nämä alle listatut tavoitteet yritän pitää mielessä koko vuoden ajan!

IMG_5323

 Keskityn enemmän liikuntaan ja hyvinvointiin. Tämä on varmaan se yleisin uudenvuodenlupaus mitä on koskaan kuultu haha. En kuitenkaan tarkoita tällä sitä, että ryhtyisin vuoden mittaiseen herkkulakkoon ja kävisin salilla kaksi kertaa päivässä. Haluan liikunnan olevan enemmän säännöllisempää ja rutiininomaisempaa. Olen myös jo pari kuukautta sitten tehnyt pieniä muutoksia ruokavaliooni ja samalla linjalla aion jatkaa tänäkin vuonna.

 Lupaan panostaa blogiin entistä enemmän. Olisi kiva päästä käsiksi säännöllisempään postausrytmiin ja postailla tänne enemmän asukuvia. Haluaisin myös kertoa blogissa enemmän itsestäni ja arjestani, sillä höpöttelen täällä enimmäkseen kauneudesta, muodista ja muista pinnallisista jutuista.

 Tähtään tuleviin pääsykokeisiin viime vuotta vahvemmalla motivaatiolla ja päättäväisyydellä. Tällä kertaa tiedän paljon paremmin mitä pääsykokeisiin lukeminen vaatii. On siis vähän helpompi lähteä lukemaan pääsykoekirjoja, kun tiedän mitkä lukutekniikat ja -tyylit toimivat itselläni parhaiten. En myöskään haluaisi viettää enää yhtäkään välivuotta, joten lukuintoa löytyy ainakin tällä hetkellä vaikka miten paljon.

IMG_5338

 Haluan kehittyä valokuvaamisessa. Blogin myötä valokuvaaminen on alkanut kiinnostamaan ihan uudella tavalla. Tykkään katsella kauniita kuvia ja sellaisia haluan myös itse ottaa. Kehittymiseen auttaisi tietysti se, että kantaisin kameraa aina mukana ja räpsisin kuvia lähes joka päivä. Etenkin haluaisin kehittyä asukuvien ottamisessa ja kameran edessä olemisessa.

♥ Kommentoin vähintään yhden kommentin päivässä jonkun toisen blogiin. Voin myöntää, että olen todella laiska kommentoimaan muiden blogeihin. Itse kuitenkin tulen teidän lukijoiden kommenteista niin iloiseksi, että miksi en siis itsekin haluaisi tuoda jollekkin pienen piristyksen päivään :-)

 Haluan oppia entistä positiivisemmaksi. Pidän itseäni ihan positiivisena tyyppinä, mutta joissain asioissa tulee sorruttua negatiivisuuteen. Positiivinen asenne tekee päivistä vaan niin paljon parempia!

 Kokeilen enemmän uusia ja erilaisia reseptejä keittiön puolella. Me laitetaan ruuaksi aina niitä samoja ruokia viikosta toiseen, joten täytyisi useammin kokkailla jotain tavallisesta poikkeavampaa.

IMG_5343

 Päivitän vaatekaappia klassisilla ja ajattomilla vaatteilla/asusteilla. Vaatekaapissani olisi tarvetta muutamallekin ajattomalle asusteelle ja vaatteelle. Näitä vaatekaapin puutteita olisi kiva päästä paikkailemaan tänä vuonna.

 Haluan matkustella ja nähdä uusia paikkoja. Yksi reissu onkin jo tiedossa, nimittäin maaliskuussa häämöttää kauan odotettu Pariisin matka. Toivotaan, että vuoden aikana pääsisin myös matkaamaan muuallekin!

 Lupaan myös päivittää Instagramia jatkossa useammin :-D Mut löytää instasta siis nimellä @amandajosefiinaa!

22 kommenttia:

 1. Noi sun lupaukset menee vähän ristiin, miten aiot samaan aikaan panostaa valintakokeisiin ja bloggaamiseen? Käytkö vielä samalla töissäkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en näe tässä ristiriitaa :) Huhtikuun ja toukokuun olen omistanut täysin pääsykokeisiin lukemiselle. Jäljelle jää kuitenkin vielä 10 kuukautta, jonka aikana voin panostaa bloggaamiseen niin paljon kuin haluan.

   Poista
 2. Hyviä lupaukisa ja kiva asu! :) Oliisi kyllä kiva lukea useamminkin sun postauksia, pidän blogistasi todella paljon:) Hyvää uutta vuotta Amanda!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ja hyvää uutta vuotta myös sulle :) Tarkoitus olisi tosiaan kirjoitella tänne jatkossa vähän useammin kuin edellisinä kuukausina!

   Poista
 3. ois kiva jos tekisit jotain postauksia sun luku-urakasta! :-) Esim. vinkkejä jne, just oikiksen kokeisiin jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta, voisin jonkun postauksen siitä tehdäkin! :-)

   Poista
 4. Osallistuitko viime vuonna valmennuskurssille? Entä aiotko osallistua tänä vuonna? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin viime vuonna Lexin valmennuskurssilla ja aion mennä heidän kurssilleen myös tänä vuonna :)

   Poista
 5. Voisitko tehdä jonkun postauksen noista klassisista vaatteista ja esimerkiksi siitä mitä jokaisesta vaatekaapista pitäisi/kannattaisi mielestäsi löytyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos postausideoista! Toteuttelen näitä toiveita oikein mielelläni :)

   Poista
 6. Blogisi ja tyylisi on todella ihania❤️ Voisitko tehdä postauksen, johon teet vaikka kollaasin jossa olisi sun mielestä ajattomia ja klassisia vaatteita, joita voisit käyttää? Kertoisit niistä sitten vaikka miten yhdistelisit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh kiitos! ♥ Kiitos ideasta, pistän toiveen ylös! :)

   Poista
 7. Ihana toi kuvissa oleva takki, mistähän se mahtaa olla?:)
  Valokuvaamisessa haluaisin kanssa itse kovasti kehittyä, kun kuvat kumminkin ovat suuri osa bloggaamista. Ihania kuvia sulla kyllä on:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on ostettu vuosia sitten Zarasta :) Samantyyppisiä takkeja näyttää kuitenkin olevan siellä tänäkin vuonna myynnissä. Kuvat ovat tosiaan iso osa bloggaamista ja se on myös mulla yksi syy kehittymisen haluun. Ja kiitos vielä! :)

   Poista
 8. Oot niin tyylikäs! Jos jotain saa toivoa niin paaaljon asukuvia, rakastan sun tyyliä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh kiitos paljon! :) Ja kiitos toiveesta, mielelläni kuvailen tänne niin paljon asukuvia kuin vain pystyn!

   Poista
 9. Heii!! Pääsit mun blogin linkkaa blogisi top seiskaan :-)

  http://holyfacepalm.blogspot.fi/2016/01/link-your-blog-top-7.html

  VastaaPoista
 10. Oi miten ihana blogi sulla on<3 Löysin tän vasta ja ihastuin heti, joten liityn ehdottomasti lukijaksi!

  VastaaPoista
 11. Olen valinnut sun blogin mun linkkaa blogisi postaukseen, käy kurkkaamassa mitä mieltä olin blogistasi! :)

  http://tiiamariaemilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista