11. tammikuuta 2016

KAKSIN KERROIN MALENE BIRGERIÄ

IMG_5417
Ajattelin tulla vielä pikaisesti esittelemään pari uutta laukkuhankintaani. Molemmat laukut ovat sattumoisin samalta merkiltä eli By Malene Birgeriltä. Pidemmittä puheitta, katsotaan millaisia tulokkaita mun laukkukokoelmaan on viime aikoina saapunut!

IMG_5424 IMG_5420
Ensimmäisenä esittelyssä on pieni By Malene Birgerin Dipp -pussukka. Tämä vilahti itseasiassa joulukuussa nähdyssä joululahjatoive postauksessa ja sen jälkeen laitoinkin pussukan tilaukseen. Pikkulaukku ajaa asiansa niin meikkipussina, pikkulaukkuna kuin isommassa laukussa pienien tavaroiden säilyttäjänä. Monikäyttöisyyden lisäksi pikkulaukku vielä näyttääkin nätiltä 

IMG_5409 IMG_5452Toinen hankintani oli klassisen mallinen By Malene Birgerin Grineeh -laukku. Mun pienestä laukkukokoelmasta on jo pitkän aikaa puuttunut vähän isompi laukku, johon mahtuisi tarpeen tullen enemmänkin tavaraa. Tähän laukkuun mahtuu siis kätevästi mukaan myös läppäri, joka on tuottanut aina ennen vaikeuksia laukun valinnassa. Molempia laukkuja koristaa omaan silmääni tyylikkään näköinen arabian flower -kuosi. Mulla on aika yksinkertainen tyyli vaatteissa ja käytän hyvin vähän mitään printtejä. Nämä molemmat mustavalkokuosiset laukut tuovat siis kivasti simppeleihin asuihin vähän lisää särmää!

Mitäs mieltä siellä ollaan tästä laukkukaksikosta? :-)

10 kommenttia:

 1. Oi vitsit, aivan täydellisiä! <3 Itsellänikin tuo tai ehkä se pykälää suurempi malli seuraavana laukkuhankintana! :) Mistä sä ostit nämä kun sait tuon ihanan laatikonki mukaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Itsekin pohtisin hetken aikaa tämän ja yhden isomman mallin välillä. Päädyin kuitenkin tähän pienempään malliin, sillä se olisi ehkä ollut omaan käyttööni turhan iso. Pikkulaukun tilasin Kekäleestä ja isomman Malene Birgerin sivuilta, josta tuo laatikkokin tuli mukana :)

   Poista
 2. Ei voi muuta sanoa ku upeita!! :)

  VastaaPoista
 3. Oon jo pitkään miettinyt ton laukun hankkimista! Se vaan on niin täydellinen.
  Tuo pussukka on ihan uusi tuttavuus, mutta taisin ihastua nyt siihenkin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin pohtisin todella pitkään tuon isomman laukun hankkimista ja nyt olen niin tyytyväinen että raaskisin sen ostaa :-D

   Poista
 4. Oi toi on kyllä ihana laukku! :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä aivan ihania laukkuja! Yleensä en tykkää laukuista, joissa on kauheasti kuoseja, mut noi näyttää hirmu hyviltä! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itsekään en kovin monille printeille lämpene, mutta tämä kuosi on kyllä aivan ihana!

   Poista