29. lokakuuta 2015

MY TOP 4 FAVORITE LIPSTICKS

Esittelin teille viime kuussa mun meikkisuosikkeja, joten miksipä en siis tekisi samanlaista listaa myös huulipunista! Mun pahin heikkous kaikista eri meikeistä on nimittäin huulipunat. Tässä siis vaikeiden valintojen tuloksena syntynyt lista tämän hetken suosikkihuulipunistani:

IMG_3560
IMG_3501
♥ Too Faced Melted sävy Coral
Ihastelin pitkän aikaa Too Facedin Melted -huulipunia Youtubessa, jossa näitä huulipunia vilkkui todella monien kauneusvloggaajien videoissa. Odotin näiltä Melted -huulipunilta aika paljon, joten vähän petyin näiden pysyvyyteen. Huulipuna ei siis ole mielestäni mitenkään erityisen pitkäkestoinen. Siitä huolimatta pidän näistä Melted -huulipunista todella paljon! Rakastan näitä kirkkaita värejä ja levityspäätä, jolla värin levittäminen on helppoa.

IMG_3475 ♥ YSL Rouge Volupte Shine sävy 8 Pink In Confidence
YSL on varmaan suosikki huulipunamerkkini! Pidän huulipunissa etenkin niiden silkkisen pehmeästä ja kevyestä koostumuksesta. Tämä sävy on mielestäni kivan neutraali ja sopii loistavasti arkeen. Iso miinus merkin huulipunissa on niiden todella suolainen hinta... Itse olen kuitenkin ostanut näitä huomattavasti halvempaan hintaan ulkomailta.

IMG_3519 2 ♥ MAC Kinda Sexy
Tänä vuonna olen tykästynyt ensimmäistä kertaa myös mattaisiin huulipuniin. Eniten käytän tällä hetkellä tätä Macin tumman nudea huulipunaa. Mattaiset huulipunat voivat helposti kuivattaa huulia, mutta tämän kanssa sitä ongelmaa ei ole ollut.

IMG_3422 2
♥ YSL Rouge Volupte sävy 13 Peach Passion
Toinen YSL:n huulipunasuosikki, joka on tällä kertaa persikkaisen sävyinen. Tämä sävy sopii erinomaisesti kevääseen ja kesään.

2 kommenttia: