3. syyskuuta 2015

FALL MUST HAVES

Fall


1. Ensimmäisenä listalla on kevyt trenssi, mieluiten vaaleassa sävyssä ja vähän pidemmässä mallissa. Näitä takkeja ihailin jo keväällä, jolloin niitä näkyi yhdessä kuin toisessa blogissa.

2. Olen jo piiitkän aikaa tarvinnut nahkahanskat, sillä en omista yksiäkään hanskoja. Nämä Ted Bakerin versiot olisivat aivan täydelliset 

3. Valkoinen midimittainen hame olisi enemmän kuin tervetullut mun vaatekaappiin! Olen haeskellut tällaista hametta jo keväästä lähtien, mutta sopivaa yksilöä ei ole tullut vielä vastaan. Midimittainen hame menisi myös syksyllä vähän viileämmilläkin ilmoilla.

4. Uudelle rannekorulle olisi myös käyttöä. Tässä Marc by Marc Jacobsin rannekorussa on aivan ihanan värinen laatta!

5. Olen ihastellut blogeissa lace up -kenkiä niin korkokenkien kuin balleriinojen muodossa. Omaan silmääni nyöritetyt kengät ovat niin nättejä!

6. Nahkahousut toisivat kivaa vaihtelua perusfarkkuihin ja piristäisivät tylsääkin asua.

7. Listalle pääsevät myös kynsilakat, ihanissa luumun, valkoisen ja korallin sävyissä 

8. Sisustusjutuista haavelistallani on marmoritarjotin. Tämä olisi ihan täydellinen alusta vaikka kynttilöille.

9. Syksyn tullen tulee poltettua iltaisin tuoksukynttilöitä. Olisi kiva löytää jokin uusi tuoksu tutun ja turvallisen vaniljan kaveriksi.

10. Olen etsinyt hattua jo viime vuodesta asti, mutta en ole vieläkään löytänyt sitä täydellistä yksilöä. Kokeiltua on tullut varmaan kymmeniä erilaisia hattuja, mutta aina niistä löytyy jokin pieni itseäni häiritsevä juttu :-D Saa nähdä päättyykö etsintä tänä syksynä, sillä hattu olisi niin kivannäköinen syysasuste!

11. Syksyllä kenkävalikoimaan kuuluu ehdottomasti nilkkurit. Mun edelliset matalakorkoiset nilkkurit paloivat talvella loppuun, joten uusi pari olisi enemmän kuin tervetullut.

12. Mitä olisikaan syyspukeutuminen ilman neuleita. Tänä syksynä kaipailisin vaatekaappiin jotain raitaista tai poolokauluksista versiota.

13. Viimeisenä listalla olisi huivi, jossain kivassa kuosissa.

Mitä juttuja teidän syksyn must have -listalta löytyy? :)

4 kommenttia:

  1. Mistä toi rannekoru on? :)

    VastaaPoista
  2. Neuleet! :D En oikeasti saa tarpeekseni! Ne ovat vain niin helppoja yhdistää mihin tahansa asuun xx

    http://ottiliasblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista