5. elokuuta 2015

KESÄSUOSIKIT

Kyselin viime kuussa teiltä postaustoiveita ja yhtenä toiveena oli tällainen kesäsuosikit -postaus. Olen ennen tehnyt parikin kuukauden suosikit -postausta, mutta niiden toteuttaminen jäi siihen pariin postaukseen. En saa millään keksittyä tarpeeksi kivoja ja monipuolisia juttuja joka kuukausi, joten tällainen pidemmän aikavälin suosikit postaus sopii paremmin minulle :-D

IMG_7004Aloitetaan katsauksella kosmetiikkasuosikkeihin! Kesällä suosikki sävyni kynsissä on ollut Essien Cute As A Button, mikä on syötävän herkullinen korallinsävyinen lakka  Nyxin Baked Blush -poskipuna sävyssä Wanderlust ei ole ollut meikkipussissani kovinkaan kauaa, mutta jo nyt olen aivan ihastunut tähän. Poskipuna tuo kasvoille kivaa hehkua ja sopii erinomaisesti vähän päivettyneelle iholle. Huulilta on löytynyt hyvin usein YSL Rouge Volupte huulipunaa sävyssä 13 Peach Passion. Nimensä mukaisesti sävy on persikkainen pinkki ja sen vuoksi se sopiikin täydellisesti kesään. Luomivärejä on tullut käytettyä ennen aika satunnaisesti, mutta tämä Urban Decayn Naked 2 -luomiväripaletti on löytänyt parin kuukauden aikana paikkansa arkimeikistäni. Kesän lempparituoksu on ehdottomasti ollut Victorias Secretin Pure Seduction body mist, joka tuoksuu luumuille ja freesialle. Hiustuotteissa olen tykästynyt Batisten kuivashampooseen. Erityisesti olen pitänyt Batisten Edenistä, joka tuoksuu niiin hyvälle!

IMG_7058Herkullisia smoothieita on tullut juotua tänä kesänä enemmän kuin laki sallii, joten ne todellakin ansaitsevat paikkansa näissä suosikeissa.

HMTänä kesänä musta on kuoriutunut oikea hame/mekkotyttö! Suosikkivaatteitani ovat siis olleet erilaiset mekot ja hameet ja niitä onkin tullut käytettyä harva se päivä. Erityisesti mekoissa ja hameissa mua miellyttää pirteät värit ja erilaiset kuosit.

IMG_6937
Marc by Marc Jacobsin kultainen rannekoru on täydellinen kaveri kultaiselle kellolleni, joka löytyy ranteestani lähes joka päivä.

IMG_2388Michael Korsin Selma -laukku on roikkunut käsivarsilla viime kuukausina ahkerasti. Tämä laukku on ihan täydellinen kesälaukku vaalean värinsä puolesta ja sopii asuun kuin asuun.

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Ihana toi Marc Jacobsin rannekoru <3 Mistä olet hankkinut ja paljonko oli hintaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! ♥ Olen ostanut sen Stockmannilta ja hintaa sillä muistaakseni oli 50-60 euroa :-)

      Poista