1. elokuuta 2015

FIRST OF AUGUST

IMG_6084 IMG_5818 IMG_6003 IMG_6115 IMG_6112 IMG_5873 IMG_5876 Farkut ja paita Zara / Kengät H&M / Laukku ja kello Michael kors


Hyvää huomenta! ♥ Tukholman reissulta on nyt kotiuduttu ja takanapäin on huippukiva reissu. Ajattelin alunperin tekeväni kunnon postauksen tältä minireissulta, mutta saas nyt nähdä. Vettä satoi koko parin päivän ajan vähän väliä, joten kuvasaldo jäi luonnollisesti aika vähäiseksi... Yritän kuitenkin kasata postauksen kokoon puhelimesta löytyvistä kuvista :)

Esittelin hetki sitten uusimman laukkuostokseni ja tässä olisi nyt asukuvia sen kanssa. Tuo Michael Korsin pikkulaukku on kyllä niin kätevä! Sinne mahtuu juuri sopivasti kaikki tarpeellinen ja on vielä niin nätin näköinen. Laukun kaveriksi päätyivät tämän kesän lempparifarkut, valkoinen crop toppi ja punaisia sekä kultaisia yksityiskohtia. Mitä siellä tykkäillään tästä simppelistä asusta?

6 kommenttia:

 1. Ihana toi laukku ja tää postaus kyl lisäs mun halua mennä shoppailemaan ittelleni jotkut kivat uudet farkut syksyks! Etenkin jotkut rikotut yksilöt olis tosi kivat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Rikotut farkut on sitten niin kivoja! Itsekin haaveilen näiden lisäksi vielä normaalimallisista rikotuista farkuista :)

   Poista
 2. Vitsi sulla on ihan mieletön tapa yhdistellä vaatteita, kaikki asut on ihanan yksinkertaisia mutta silti ei tylsiä! Tämäkin asu on aivan ihana, ja noi farkut on niin kivat :-) Kiitos sulle tästä blogista, nää postaukset on aina ihan huippuja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihan mielettömästi, tää kommentti toi hymyn huulille! ♥

   Poista