14. elokuuta 2015

BEDROOM DETAILS

IMG_7660 IMG_7670 IMG_7683 IMG_7676 IMG_7656 IMG_7668 IMG_7669Harmittaa nyt niin paljon, että mun postaustahti on hidastunut. Vaikka postattavaa riittäisikin, niin aikaa blogille ei ole riittänyt viime aikoina niin paljon kuin haluaisin. Toivottavasti viimeistään ensi viikon jälkeen saadaan tähän postaustahtiin muutos!

Sisustuspostauksia ei ole näkynyt vähään aikaan, joten päätimpäs tallentaa kameralle muutamia yksityiskohtia makuuhuoneestamme. Makkari on tällä hetkellä kodistamme se huone, johon olen jo pidemmän aikaa kaipaillut pientä muutosta. Suurin ongelma tässä tuntuu olevan se, että meidän makuuhuone on niin pieni! Tuo nykyinen huonekalujen järjestys ei ehkä ole se paras vaihtoehto, mutta mitään muuta vaihtoehtoa ei myöskään näytä olevan... Tätä ongelmaa tosin voisi paikkailla uusilla verhoilla ja tyynyillä, kun nuo nykyiset eivät sovi mielestäni kovin hyvin yhteen. Saa nyt nähdä mitä muutosta me keksitään tälle makkarille, että se miellyttäisi paremmin silmää! Kertokaas kuitenkin, mitä te piditte näistä makuuhuoneen pienistä yksityiskohdista :)

6 kommenttia:

 1. Ihana sisustustyyli sulla mullakin vähän saman tyylinen <3

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunista, ahh ♥ ootko tehnyt joskus postausta kokonaan makuuhuoneesta vai olisiko mahdollista saada sellaista ? Kiinnostaisi kovasti nähdä kokonaisuudessaan miltä tuo huone näyttää, on niin ihana :) ja valkoinen sisustus on aina lähellä sydäntä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos ♥ Makuuhuoneesta ei taida löytyä täältä blogista tämän parempia kuvia. Pidän mielessä että kuvailisin tänne paremmin joskus koko makuuhuoneen! :)

   Poista
 3. Mistä toi läpinäkyvä meikkiteline on?

  VastaaPoista