27. heinäkuuta 2015

VIIME AIKOINA OLEN...

IMG_6618...innostunut pitkästä aikaa lakkailemaan kynsiä vähän erikoisemmin. Törmäsin jonkin aikaa sitten aivan ihastuttaviin kynsiin ja sen innoittamana oli pakko kaivaa glitterlakat ja siveltimet esiin ja väsäillä itselle samantapaiset!
 
IMG_6392 IMG_6441 ...ollut ensimmäistä kertaa tänä kesänä veneilemässä. Lauantaina lähdettiin saaristoon mökille, jossa aamupäivä kului vesillä aurinkoa ottaen. Myöhemmin päivällä nautittiin hyvästä ruuasta ja poimittiin paljon mansikoita. Nyt pakkasesta löytyy ämpärillinen mansikoita syksyn ja talven varalle.

IMG_5709 ...tehnyt Helsingin visiitillä Magnumissa omat jäätelöt. Vitsit miten hyvää toi olikaan! 

IMG_5489 ...myynyt kirpputorilla ison läjän turhia vaatteita, kenkiä, laukkuja ja koruja. Vielä olisi pari ikea kassillista täynnä vaatteita sun muuta myymättä ja miettisinkin, että innostuttaisiinko täällä blogikirppiksestä? :-)

IMG_6160 IMG_6180 ...käynyt syömässä Café Carressa, kun saatiin sinne sattumoisin lahjakortti. Meidän tarjottimelle päätyi lopulta pienen pähkäilyn jälkeen savulohicroisanttia, patonkia, herkullista italialaista jäätelöä ja macaronseja 

4 kommenttia:

 1. Oi miten ihanalta tuo teidän venereissu näyttää, veneily on kyllä kivaa aurinkoisena päivänä kun saa oikein kunnolla ottaa rusketusta pintaan ;) ja siis noi jäätelöt, naaams :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veneillessä on kyllä ihan parasta kun tulee niin helposti rusketuttua! :-)

   Poista
 2. Olipa ihana postaus! Ja blogikirppis olisi tosi kiva! <3

  http://sagaurora.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Täytyykin sitten harkita sen blogikirppiksen järjestämistä!

   Poista