8. heinäkuuta 2015

Q&A PART 2

kollaasi07
KAUNEUS
Olisiko mahdollita saada meikkipostausta? On! :)
Mikä on sun hiusrutiini? Pesen ensin hiukset sävyttävällä shampoolla tai Moroccanoilin tuuheuttavalla shampoolla ja hoitoaineella. Pesun jälkeen laitan hiuksiin Moroccanoilin hiusöljyä ja Balmainin suolasuihketta. Tän jälkeen hiukset vielä kuivataan ja siinä olisi aikalailla mun hiusrutiini! Jos en pese hiuksia, suihkutan hiuksiin Batisten kuivashampoota tuomaan vähän raikkaampaa lookkia.
Mitä tuotteita sulla on The Body Shopilta? Kaapissa lojuu pari Body Shopin ihanaa vartalorasvaa ja kuorintaa.. Niitä ei tosin ole tullut käytettyä vähään aikaan.
Mitä tuotteita sulla on Victorias Secretiltä? Neljä bodymistiä ja passinsuojukset.
Miten hoidat sun hiuksia ja kasvoja? Hiuksia hoidan lähinnä hiusöljyllä ja tietysti suihkussa pesen hiukset aina hoitoaineella. Kasvot pesen, pyyhin kasvovedellä ja rasvaan aamuin illoin. Kerran pari kuukaudessa kuorin kasvot Dermosilin kuorintavoiteella.
Kuinka paljon aikaa käytät aamulla valmistautumiseen? Suihkussa käymiseen, hiustenlaittoon, meikkaamiseen ja pukemiseen menee vaihtelevasti 1-2 tuntia. Riippuen siitä pesenkö hiukset, miten paljon innostun meikkaamaan ja kuinka kiire on.

kollaasi09
OPISKELU & TULEVAISUUS
Millaiset yo-paperit kirjoitit? Jos et halua kertoa arvosanoja, niin aineet? Arvosanoja en täällä viitsi kertoa, mutta kirjoitin ruotsin, englannin, lyhyen matikan ja äidinkielen.
Tulevaisuuden unelma-ammatti? Juristi.
Minkä takia haluat oikikseen? Yksinkertaisesti ala vaan vaikuttaa todella kiinnostavalta. Oikis on ollut haaveena jo kauan! :)
Harkitsitko muita kouluja? En kovin vakavasti, mutta mietin tietty muitakin vaihtoehtoja, kuten esim kauppakorkeaa.
Meetkö valmennuskurssille? Olin Lexin valmennuskurssilla.
Haetko ekaa kertaa? Hain toista kertaa, mutta periaatteessa vasta ensimmäistä kertaa :-D Viime keväänä en edes lukenut kaikkia kirjoja ja kävin lähinnä vain katsomassa millainen itse koe oli.
Mikä oli mielestäsi viimevuonna se ''kompastuskivi'' mikset päässyt sisään oikikseen? Koulu vei päivästä ihan liikaa aikaa, joten lukemiseen oli hankala löytää aikaa ja energiaa.
Mikä oli sun ka ysin päättötoikassa? En muista tätä nyt ihan tarkkaan, mutta taisi olla kasin paikkeilla :)
Mitä kursseja sulla oli lukiossa? Kävin joitain fysiikan, kemian, matikan, äidinkielen, ruotsin ja englannin kursseja.
Mitkä oli sun lempiaineita? Varmaan äidinkieli. Oon aina tykännyt kirjoittamisesta!
Onko matikka ollut sulle helppoo? Jouduin tekemään todella paljon töitä, että matikka oli lukion kursseilla itselleni helppoa.
Unema-ammatti? Entä inhokki? Unelma-ammattini on juristi. Mitään inhokkiammattia itselläni ei ole. En kuitenkaan osaisi kuvitella itseäni esimerkiksi lääkärinä. 
Minne kouluun hait ja mihin kaupungiin? Hain Turun oikeustieteelliseen.
Millainen näet olevasi kymmenen vuoden päästä? Toivottavasti olisin silloin hyvässä ammatissa.
Kumpaa veikkaat, pääsisitkö oikikseen ennemmin yhteispistekiintiössä vai valintakoekiintiössä? Valintakoekiintiössä, sillä yo-kirjoitusten arvosanat eivät olleet ihan parhaimmasta päästä...
Olitko viime vuonna valmennuskurssilla? Jos niin missä ja millä kurssilla? En ollut.
Kuinka monen pisteen päähän jäit viimekerralla sisäänpääsystä Turun oikikseen? Jäin viime vuonna toodella monen pisteen päähän, sillä en lukenut kaikkia kirjoja läpi kertaakaan :D Viime vuonna hain siis lähinnä kokemuksen vuoksi, että näkisin millainen pääsykoe todellisuudessa on!
Oletko tyytyväinen yo -kirjoitusten tuloksiin vai jäikö joku harmittamaan? Matikan kirjoitusten tulos ehkä hieman harmitti, sillä jäin vain parin hassun pisteen päähän seuraavasta arvosanasta. Vaikka tulokset eivät olleet ihan ällän luokkaa, olin kuitenkin ihan tyytyväinen siihen, etten saanut yhtäkään aata!
Missä ajattelit lukea pääsykokeisiin, eli onko koti vai esimerkiksi kirjasto sinulle mieluisin paikka lukea? Luin pääsykokeisiin kotona. Siellä on mun mielestä kaikkein mukavinta lukea ja helpointa keskittyä.
Aiotko hakea myös muihin koulutuksiin, jos niin mihin? En, hain vain oikikseen.
Jos et tänä vuonna jostain syystä pääse oikikseen, niin harkitsetko muita aloja vai aiotko viettää välivuotta odottaen seuraavaa pääsykoekertaa? Sitten haen taas ensi vuonna uudestaan.
Oletko jotenkin valmistautunut luku-urakkaan jo tässä vaiheessa? En valmistautunut, sillä en ensinnäkään oikein tiennyt miten kirjoihin olisi voinut aikaisemmin valmistautua :-D Koska kirjat vaihtuvat joka vuosi, en nähnyt järkeä puuduttaa itseäni lukemalla aiempien pääsykokeiden kirjoja.
Kuinka monta tuntia suurinpiirtein luit viimevuonna pääsykokeisiin päivässä? Pari tuntia maksimissaan, jos siis edes luin :-D Sehän oli tietysti aivan liian vähän.
Oletko valmis hakemaan johonkin kauemmas opiskelemaan? En ole edes miettinyt tälläistä, sillä Turusta löytyi kaikki koulut, joihin olin jossain vaiheessa harkinnut hakevani :)
Oletko hyvä kielissä? En mikään huippuhyvä :-D Englanninkielen taito on nykyään ihan hyvä, mutta töitä senkin eteen on saanut tehdä.
Millä tasolla arvioisit kielitaitoasi englannissa ja ruotsissa (välttävä-hyvä-erinomainen)? Englanti hyvä ja ruotsi välttävä.
Oletko hyvä matemaattisissa aineissa? En mitenkään erityisen hyvä, mutta matemaattiset aineet eivät myöskään ole koskaan olleet itselleni se haastavin juttu. Fysiikka oli itseasissa yksi lempiaineistani :-D
Mikä oli heikoin aineesi lukiossa? Ruotsi.
Luitko paljon kirjoituksiin? En kirjoittanut yhtäkään reaaliainetta, joten mulla ei ollut yhtäkään kunnon luku-urakkaa vaativaa ainetta. Lukulomalla laskin paljon matikkaa ja kertailin vähän kielten sanastoa ja kielioppia.
Tuntuiko kaksoistutkinto raskaalta? Ei ollenkaan! Saattaa johtua siitä, että meidän koulussa kaksoistutkinto oli todella hyvin järjestetty. Kun muut luokkalaiset opiskelivat ammattikoulun matikkaa, olivat kaksoistutkintolaiset samaa aikaa opiskelemassa eri luokassa lukion matikkaa. Lisäksi kirjoitusten aikaan pääsimme lukulomalle, muiden luokkalaistemme mennessä työssäoppimaan. 
Jos olisit nyt 9. luokkalainen, valitsisitko eri opiskelupaikan? Menisin varmaan pelkästään lukioon tai kauppikseen suorittamaan kaksoitutkintoa.
Mitä tulevaisuudensuunnitelmia sulla on? Tällä hetkellä suunnitelmana on vaan päästä opiskelemaan.
Mitä aiot tehdä eläkkeellä? En olekaan vielä miettinyt ihan näin pitkälle! Eläkkeellä toivottavasti eläisin rentouttavaa elämää, jossain Suomea lämpimämmässä maassa :-D

kollaasi08

LEMPPARIT
Lempi lakanat? Marimekon harmaamustat Kivet -lakanat.
Lempipeli? En hirveästi pelaile mitään :-D
Lempileffa? Tämä on oikeesti hankala kysymys, sillä mun tulee niin harvoin katsottua mitään leffoja. Sanotaan nyt kuitenkin vaikka Millerit!
Lempi ruoka? Kaikki kiinalainen ja thaimaalainen ruoka.
Lempiväri? Valkoinen tai vaaleanpunainen.
Lempi liikuntamuoto? Kuntosalin aerobinen jumppa ja zumba.
Lempiherkku (terveellinen/epäterveellinen)? Suklaa kaikissa muodoissaan ja terveellisistä vaihtoehdoista ananas tai itsetehty mangosorbetti 

kollaasi10

SUHTEET
Minne sun poikaystävä hakee opiskelemaan? Mun poikaystävä aloittaa nyt syksyllä opiskelemaan ammattikorkeassa kone- ja tuotantotekniikkaa.
Kauanko ootte seurustellut? Ollaan seurusteltu puolisentoista vuotta.
Haluaisitko joskus tehdä postauksen teistä: miten tutustuitte jne? Hmm tätä pitää hieman miettiä, sillä en vielä tiedä kuinka paljon haluan mun poikaystävän olevan osana tätä blogia! :)
Missä tapasit poikaystäväsi? Tavattiin baarissa yhteisen kaverimme kautta.
Kuka on maailmassa tärkein ihminen sinulle? En osaa sanoa vain yhtä tärkeintä henkilöä, mutta perhe ja ystävät 
Millasista ihmisistä et pidä? Ylimielisistä.
Mitkä on sun mielestä sellasia hyviä puheenaiheita melkein kenen vaan ihmisen kans? Tällä hetkellä ainakin opiskelu.
Mitä ominaisuuksia arvostat pojassa? Rehellisyyttä ja ystävällisyyttä.

kollaasi06
MUUT KYSYMYKSET
Ootko aina asunut Turussa? Millainen se on asuinkaupunkina? Oon asunut 18-vuotiaaksi asti Turun naapurikaupungissa Raisiossa. Vasta vuosi sitten musta tuli virallisesti turkulainen. Tykkään Turusta asuinkaupunkina todella paljon, sillä täällä on kaikki mitä tarvitsee. Kesäisin Turku on myös mielettömän kaunis paikka! 
Kuka on sun esikuva? Vanhempani.
Seuraatko vlogeja? En oikeastaan.
Parasta kesässä? Aurinko ja kesävaatteet 
Lehdet joita luet? Silloin tällöin tulee luettua Cosmopolitania, jos sen vain raaskin ostaa.
Mistä saat inspiraatiota? Jokapäiväisestä elämästä, blogeista ja weheartit:stä.
Käytkö kirppiksillä? En pahemmin. Joskus todella harvoin saatan käydä.
Mitä esinettä ilman et tulisi toimeen? Puhelinta.
Tv-sarjat joista tykkäät? Gossip girl, Pretty Little Liars ja Suits!
Kenen näköinen julkkiksen näköinen haluisit olla jos saisit päättää? Rosie Huntington-Whiteley.
Tykkäätkö lasketella? Tykkään! Tosin viime laskettelukerrasta on ikuisuus...
Tykkäätkö palloilulajeista? En pahemmin.
Paras viikonlopunviettotapa? Rauhallinen koti-ilta, mutta kyllä hauska festariviikonloppukin kelpaisi :-D
Unelma lomakohde? Ainakin Dubai, Malediivit ja New York.
Onko sulle tehty mitää hammasoperaatioita? Ei ole. Multa ei ole ikinä edes paikattu reikää :-D
Mitä laitat yleensä smoothieisiin? Mun smoothieiden sisältö vaihtelee aika paljon, mutta yleensä sieltä löytyy avocadoa, mansikoita, mustikoita, jugurttia, maitoa/mantelimaitoa/kaurajuomaa, banaania, ananasta tai mangoa.
Seuraatko jääkiekkoa? Seuraan jääkiekkoa vain MM-kisojen aikaan poikaystävän pakottamana :-D
Mitä uusia taitoja haluisit oppia? Puhumaan sujuvasti jotain uutta kieltä.
Onko sulla koskaan ollut ketään julkkisihastusta? Ei. En ole ikinä oikein ymmärtänyt tuota julkkiksiin ihastumista...
Kuinka usein harrastat liikuntaa, millä tavoin? Pyrin käymään joka viikko salilla vähintään sen pari kertaa. Nyt kesäisin tulee myös käytyä lenkkeilemässä.
Oletko kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja otatko niihin kantaa? Jonkin verran, mutta en pahemmin ota kantaa niihin.
Mikä on mielipiteesi Ukrainan kriisistä? Onhan se vähän huolestuttavaa.
Mitä löytyy tällä hetkellä sun soitetuimmista biiseistä? Tästä postauksesta löytyy mun tämän hetken suosikkibiisejä!
Jos joku järjestäisi sulle yllätyksen, mikä ois huikeinta, mitä vois tapahtua? Varmaan ihan mikä vaan sellainen yllätys mitä ei olisi ikinä osannut arvata. Mutta joku yllätysmatka olisi jo aika huikea!
Mikä on sellanen asia mitä suurin osa ihmisistä tekee mut sä et vois ikinä kuvitella tekeväs? Tää on paha... Ensimmäisenä tulee ainakin mieleen puoleen päivään asti nukkuminen. Vihaan sitä, jos olen nukkunut vahingossa pidempään kuin yhdeksään. Silloin aina ajattelen, miten koko päivä on jo mennyt hukkaan :-D

2 kommenttia: