30. heinäkuuta 2015

MICHAEL KORS CROSSBODY

IMG_6580 IMG_6583 IMG_6600 Vihdoinkin pääsen esittelemään teille yhden vähän isomman ostoksen, jonka tein viime viikolla Helsingissä käydessäni. Nimittäin kävimme Stockmannilla ja sieltä mukaani tarttui Michael Korsin pieni Crossbody ruskean värisenä! Kyseinen pikkulaukku on ollut mielessäni jo kauan aikaa ja vihdoinkin raaskin sen käydä hakemassa. Tästä voinen kiittää onnistuneesti pyörinyttä kirppismyyntiä :-D Mulla ei tosiaan ole ollut ikinä mitään ruskeaa laukkua ja aluksi mua mietitytti, että tuleeko sen väriselle olemaan sitten kuitenkaan niin paljon käyttöä. Onneksi olin aivan väärässä ja värin valinta osui nappiin. Tämä laukku tuntuu sopivan värinsä puolesta aivan kaikkeen ja on kiva piristys muuten vaaleille tai mustavalkoisille asuille. Kertokaa ihmeessä iskeekö tämä laukku teihin vai ei! :)

18 kommenttia:

 1. Iskee, ja kovin iskeekin! Mä oon siitä lähtien kun ekan MK:n laukkuni hommasin ni selaillu noita sillä silmällä, et josko hankkis tommosen pienemmän sen ekan kaveriksi... Mut ainakin toistaseks se on pysyny vaan ajatuksena, arvaat varmaan miten paljon houkuttelisi....;)

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät! Tällainen pienempi laukku on kyllä todella kätevä hieman isomman laukun rinnalle! ;-)

   Poista
 2. Todellakin iskee, aivan ihana! Odotan innolla asukuvia tämän laukun kera! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Asukuvia on tulossa jo huomenna! :-)

   Poista
 3. Mietin kans viimeksi tämän ja sen JetSet laukun välillä mut päädyin ostamaan sen isomman sillä sain lahjakortin stockalle ja ajattelin että en tule muuten koskaan panostamaan niin kalliiseen laukkuun, tämän kuitenki raaskii ehkä ostaa ilman lahjakorttiakin joskus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Jet Set malli on aivan ihana! Tämähän ei tosiaan ole onneksi ihan niin kallis! :-)

   Poista
 4. Todella ihana tuo laukku! <3 Itsekin pitäisi tuon tyyppinen hankkia!

  VastaaPoista
 5. Todella hyvä ostos ja värikin nappi valinta! :) Mullakin suunnitteilla ehkä jokin MK:n laukun osto tänä syksynä.. ;)

  VastaaPoista
 6. Paljon tuo maksoi? :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana! Mulla on tuollainen myös harkinnassa:3

  VastaaPoista
 8. Ihana laukku! Onko väri mikä?
  Itse olen jo pidemmän aikaa haaveillut MK laukuista (ne kaikki ovat ihania, minuun nappaa tuo klassinen vaatimaton tyyli) ja tässä kesällä hankin jet set laukun valko-turkoosiraidallisena!
  Tuo pikkucossbody on ehdottomasti omiin tarpeisiini aivan liian pieni, mutta viehättävä se on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä en oikein tiedä mitään virallista nimeä tälle värille, sillä Stockmannillakin tämä taisi olla ihan vaan nimellä ruskea. Tämä crossbody ei tosiaan ole mikään tilaihme!

   Poista