17. heinäkuuta 2015

MAC LIPSTICKS

IMG_2746 2 IMG_2738
Tämä postaus mun piti julkaista jo ajat sitten, mutta huomasin tämän olemassaolon vasta nyt... :-D Mennään siis itse asiaan eli Macin huulipuniin! Olin jo jonkin aikaa himoinnut näitä kyseisen merkin huulipunia, sillä olin kuullut niiden laadusta todella paljon hyvää. Siispä kävin muutama viikko sitten tutkiskelemassa näitä Macin pisteellä ja pari huulipunaa tarttui lopulta mukaan. Kotiin päästessäni kokeilin näitä aivan innoissani ja olin samantien aivan myyty näille huulipunille! Huulipunat ovat todella pigmenttisiä, pysyvät huulilla pitkään ja ovat ihanan pehmeitä huulilla ♥ Jostain olin kuullut, että Macin huulipunat voivat kuivattaa huulia, mutta itselläni tätä ongelmaa ei ole ollut ainakaan näiden sävyjen kohdalla.

IMG_2758
Ensimmäisenä on sävy Kinda Sexy, joka on mattapintainen nude. Täydellinen huulipuna niin arkimeikkiin kuin juhlameikkiinkin.

IMG_2762
Toisena sävynä on kesäisen raikas pinkki Pink Nouveau ♥ 

kollaasimac
Lopuksi vielä aika surkeaa kuvaa sävyistä huulilla, sillä sävyt ovat näissä todella vääristyneet :-D

6 kommenttia:

 1. Itsellänikin on yksi MACin huulipuna. Nyt en ole ihan varma onko se jopa sama kuin sinulla, tuo pinkki. Todella hyvältä näyttää ainakin sinun huulissa vaikka kuva olisikin vääristynyt :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten herkullisen värisiä kummatkin sävyt! <3 Olet tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 3. MACin huulipunat on ihan ykkösiä! Mullakin on nyt lopussa sävy nimeltä Pure Zen, jota käytän päivittäin. Pitäisikin käydä hakemassa uusi.. Ja noihin huulipuniin tulee oikeasti himo! :D Ihanat sävyt valitsit ja oot tosi kaunis! :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentista ♥ Itsekin ihastuin näihin huulipuniin todella paljon, näissä on ihan loistava hinta-laatusuhde!

   Poista