16. heinäkuuta 2015

LINKITÄ BLOGISI!

IMG_2380 Heippa! Mun blogilista kaipaa kuumeisesti uutta luettavaa ja ajattelinkin, jos tätä kautta löytäisin uutta lukemista. Linkkaa siis tämän postauksen kommentteihin oma tai vaikka kaverisi blogi ja laita mukaan pieni esittely blogista. Teen jonkin ajan päästä vielä postauksen, johon kerään muutaman mun mielestä kiinnostavimman linkatun blogin. Blogeja saa linkkailla 26.7. asti, joten laittakaapas blogeja tulemaan!

62 kommenttia:

 1. http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  19-vuotiaan Seinäjoella asustelevan opiskelijan lifestyleblogi, joka sisältää shoppailua, elämän pieniä iloja, piirustuksia, tyttöhömppää, pohdiskelua, kauneusjuttuja, rakkautta vaatteisiin, sisustamista ja paljon muuta. :)

  VastaaPoista
 2. aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  Blogini kertoo 19-vuotiaan turkulaisen tytön elämästä. Julkaisen siellä videoita, asukuvia ja kerron arkipäivistäni. Blogissa on suuret kuvat ja oon kirjoitellut sitä jo useamman vuoden :-)

  VastaaPoista
 3. http://beawbe.blogspot.com
  16- vuotiaan tytön blogi treenailuista ja omasta elämästä.

  VastaaPoista
 4. http://aleksiinan.blogspot.fi

  17-vuotiaan, muotia rakastavan lukiolaistytön tyyli- ja lifestyleblogi :-)

  VastaaPoista
 5. 15 vuotiaan tytön blogi, josta löytyy postauksia laidasta laitaan. Toivottavasti näistä kommenteista löytyisi myös mulle uutta luettavaa! (-:

  www.theskyefullofstars.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. essi-bltn.blogspot.fi

  Reilu 800 lukijan blogi, jota kirjoittaa 19-vuotias tyttönen Turusta. Harrastuksina ratsastus, agility, jumppaaminen sekä rakennekynnet. Erittäin lähellä sydäntä eläimet, etenkin koirat, ja tulevaisuuden haaveena on työskennellä eläimien ja/tai kauneuden parissa! :-)

  VastaaPoista
 7. Http://elisabethlydia.blogspot.fi/

  Kohta 14-vuotiaan pikkuruinen blogi joka lähinnä sisältää postauksia kuulumisista, ostoksista, muodista ja kauneudesta. :-)

  VastaaPoista
 8. http://powwerful.blogspot.com

  16-vuotiaan tytön lifestyle blogi, jossa mm. asukuvia, ostoksia, matkapostauksia jne! :)

  VastaaPoista
 9. jattajenna.blogspot.fi

  Kirjoittamista ja valokuvaamista rakastava 18veee Jyväskyläläisen tyttelin lifestyle tyylinen blogi , löytyy asuja, arkista elämää, matkustelua, teemapostauksia jne. Toivottavasti miellyttää :)

  VastaaPoista
 10. emiliavonhellens.blogspot.fi
  19 vuotiaan Helsinkiläisen lifestyleblogi :)

  VastaaPoista
 11. www.meri-mmm.blogspot.fi

  18-vuotiaan Turun seudulla asuvan tyttösen lifestyleblogi. Blogi on melko uudehko, muutaman kuukauden vanha ja lukijamäärä pieni. Kirjoittelen aktiivisesti ja aiheina on muoti, matkustelu, urheilu, toivepostaukset sekä kaikki arjen pienet ihanat jutut. :-) Tervetuloa kurkkaamaan!

  VastaaPoista
 12. http://roosa-nelliina.blogspot.fi/

  Haaveilen alati matkailusta, kirppareiden koluaminen on intohimoni, leivonta, sisustaminen ja valokuvaamien ovat rakkaita harrastuksiani unohtamatta liikuntaa ja lemmikkieni kanssa puuhailua. Lisäksi tykkään tehdä erilaisia diy-juttuja ja kauneus sekä muoti kiinnostavat minua.

  Tervetuloa lukemaan hetkiä elämästäni!

  VastaaPoista
 13. http://mirellajau.blogspot.fi/

  -98 vuonna syntyneen tytön lifestyle painotteinen blogi, missä on postauksia mun asuista, ostoksista, arjen tapahtumista ja mistä ikinä haluan kirjoittaa :-)

  VastaaPoista
 14. http://julynphotos.blogspot.fi/
  17-vuotias tyttö, joka kirjoittaa elämästään ja rakkaasta harrastuksestaan valokuvaamisesta. Blogista löytyy myös tavallista elämää, matkustelua, teema postauksia ja inspiraatio postauksia :).

  VastaaPoista
 15. http://inkaintiaani.blogspot.fi/

  17-vuotiaan omilleen muuttaneen ja kolmannen vuoden media-assari opiskelijatytön lifestyleblogi, joka rakastaa valokuvausta, arjen pieniä iloja muotia, vaatteita, meikkejä ja muita tyttöhömppäjuttuja! Blogista löytyy päivittäisiä kuulumisia, asukuvia, videoita, meikkijuttuja ja uusimpia ostoksia ja suuret valoiset kuvat. Pyrin pitämään blogini positiivisena ja kivana paikkana itelleni ja muille, jonne on aina kiva palata postailemaan!

  VastaaPoista
 16. jemppujemppu.blogspot.fi

  18-vuotias Suomeasta Pohjois-Ruotsiin muuttanut tyttö bloggaa elämän iloista ja suruista. Lifestyle blogi, josta löytyy postauksia ostoksista, arjesta, tunteista, mielipiteistä ja paljon muusta. Mukana menossa poikaystävä, perhe, ystävät ja pian kotiutuva koiranpentu :)

  VastaaPoista
 17. http://janinaheikkinen.blogspot.fi

  Täällä kirjottelee ja vloggailee 19-vuotian lukiolainen :) Elämää, arkea, juhlaa, matkustamista, urheilua, mietteitä yms :)

  VastaaPoista
 18. http://hastagespana.blogspot.fi/

  17-vuotias tyttö viettää vaihtovuottaan yhdeksän kuukauden ajan Espanjan auringon alla. Syksyllä koittaa matka uuteen maahan, uuteen kulttuuriin, ja kokonaan uuteen elämään. Tervetuloa!

  VastaaPoista
 19. http://www.noraadler.com/

  18-vuotiaan, kulttuurituottajan opinnot pian aloittavan tytön blogi. Blogini keskittyy pääasiassa omaan elämääni, muotiin, taiteeseen, matkustamiseen ja kauneuteen. Pyrin päivittämään blogiani vähintään 2-3 kertaa viikossa ja kirjoittamaan välillä myös syvällisemmin omista ajatuksistani.

  VastaaPoista
 20. http://sagaurora.blogspot.fi/

  Kirjoitan blogiini meikeistä, vaatteista ja sisustamisesta. Sieltä löytyy myös asukuvia, diy-ohjeita ja ostoksia. Panostan kuviini, ja ne ovat valoisia ja aseteltuja. Kirjoitan sinne monta kertaa viikossa ja olen totaalisen rakastunut bloggaamiseen!

  VastaaPoista
 21. http://welcomee-tomyworld.blogspot.fi/

  15-vuotiaan tytön lifestyle blogi, joka on lukijamäärältään pienehkö. Rakastan valokuvausta, piirtämistä, musiikkia ja laulamista. Kirjoittelen mm. omasta elämästä, matkailusta, ostoksista, arjen tapahtumista tai muusta mitä mieleeni tulee. Kuvailen myös joskus lyhyitä videoita, joita saatan laittaa blogin puolelle.

  VastaaPoista
 22. http://janica-spreadyourwings.blogspot.fi  VastaaPoista
 23. http://katja-dontdreamlive.blogspot.fi/

  19-vuotiaan toivottoman romantikon lifestyle blogi, joka sisältää mm. erikoispostauksia ja hyvää mieltä!♥

  VastaaPoista
 24. http://oona-h.blogspot.fi/

  -99 syntyneen Kokkolalaistytön lifestyle painotteinen blogi! :-)

  VastaaPoista
 25. http://onestepcloseriikka.blogspot.fi/

  Olen Riikka, 17-vuotias tyttö Jyväskylästä! Aloitan pian lukion toisen vuoden, tykkään valokuvata, shoppailla ja elää hetkessä. Kirjoitan oman innostuksen mukaan lähes kaikesta, blogini on siis lifestyle-aiheinen. Postailen mm. asu- sekä puhelinkuvia, sekä ihan satunnaisia räpsyjä arjesta. Tykkään tehdä ostospostauksia, sekä kosmetiikkaan liittyviä postauksia kuten tuotearvosteluja

  Tervetuloa lukemaan mun blogia! :).

  VastaaPoista
 26. http://www.smalldreamsinkku.blogspot.fi/

  Bloggaamista, valokuvausta ja tanssia harrastavan neitonen kirjoittelee lifestyle-blogia. Blogissa pyrin tottakai viihtyvyyden lisäksi monipuolisuuteen ja persoonallisuuteen :)

  VastaaPoista
 27. http://jjjennajulia.blogspot.fi/

  23-vuotias nainen Oulusta kirjottelee iloisella mielellä blogia jossa höysteenä on asukuvia, reseptejä, ostoksia ja muita lifestyle-tyyppisiä postauksia.

  VastaaPoista
 28. http://vennablogi.blogspot.fi

  17-vuotias lukiolaistyttö, joka kirjoittaa kaikesta itseään kutkuttavasta mm. shoppailusta, tyylistä, harrastuksista ja elämästä ylipäätään! :)

  VastaaPoista
 29. http://sanninenblog.blogspot.fi/

  Valokuvaamiseen hurahtaneen 18-vuotiaan tytön blogi, jossa on perus arkea, omaa tyyliä ja vinkkejä :) Tykkään myös kirjoitella enemmän ja postaan usein!

  VastaaPoista
 30. http://blogit.kaksplus.fi/fitfatmama/


  Lifestyle / Treeni / Perhe

  Bilehile lapsivihaaja muutti elämänsä ja on nykyisin pienen 09/13 pojan Äiti, isomman pojan Vaimo. Harrastaa kuntosalia, rakastaa kalliita käsilaukkuja ja kärsii kroonisesta herkkuholismista.

  Tervetuloa :).

  VastaaPoista
 31. http://jennicarita.blogspot.fi
  1998-syntyneen tytön lifestyleblogi :-)

  VastaaPoista
 32. http://viiskyttieta.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa 18-vuotias, kameran molemmillapuolilla viihtyvä tyttö. Blogista löytyy paljon kuulumisia, kosmetiikkaa, asuja, videoita ja mitä milloinkin.

  VastaaPoista
 33. Http://beatasandell.blogspot.fi/

  Pian 18 täyttävän Turkulais tytön lifestyle tyyppinen blogi, jossa paljon asukuvia, matkustusta, reseptejä, arkisia puuhia ja kuulumisia, juttuja omasta tyylistä, treenaamisista. Toivottavasti miellyttää :)

  VastaaPoista
 34. http://mylifeassuski.blogspot.fi/

  17-vuotiaan nuoren naisenalun lifestyleblogi! Intohimoina sisustaminen, muoti, hyvinvointi, kauneus, valokuvaus sekä urheilu!

  VastaaPoista
 35. Http://strawberryfilling.blogspot.co.uk/

  20-vuotias Suomityttö lastenvahtihommissa Lontoossa! :-)

  VastaaPoista
 36. www.heidinblogi.com 24-vuotiaan naisen lifestyleblogi, jonka menossa mukana yksi karvatassu.

  VastaaPoista
 37. http://mirulehtinen.blogspot.fi/

  23-vuotiaan lifestyleblogi, jossa käydään läpi elämänmuutosta tällä hetkellä. Mukana myös juttuja vaatteista, sisustuksesta, ruoasta ja pienestä koirastani Waldosta. :)

  VastaaPoista
 38. http://jennyjmoments.blogspot.fi/

  18v. lukiolaistytön blogi arjen pikku iloista, haaveista, musiikista, valokuvauksesta ja yrityksistä elää hetkessä, unohtamatta niitä pikku vastoinkäymisiä.

  VastaaPoista
 39. http://mylifeistorybook.blogspot.fi/

  Lifestyleblogi, joka kertoo 15-vuotiaan tytön elämästä Valkeakoskella. Blogissa luvassa mm. Jonkin verran asupostauksia, juttua tämän rakkaista harrastuksista ja jonkin verran reseptejä.

  VastaaPoista
 40. http://difl-kaisa.blogspot.fi/

  20-vuotiaan tytön lifestyleblogi. Rakastan matkustamista, valokuvia, kauniita asioita, viinin juomista ja liian myöhään valvottuja öitä.

  VastaaPoista
 41. Oh mukavaa :)

  iinaneloa@gmail.com

  23-vuotiaan lifestyleblogi, missä välillä sukelletaan syvänmerensukellusta syvällisemmillä postauksilla, ja välillä taas nautiskellaan elämän kevyistä puolista. Mukana matkassa kaksi chihuahuaani.

  VastaaPoista
 42. http://sonvas.blogspot.fi

  Tuleva Amsterdamin fashion instituutin 23-vuotias opiskelija. Blogini painottuu omiin asuihin, muotiin, trendeihin, ostoksiin, kauneuteen ripauksella lifestyleä, matkustelua ja ruokaa :)

  VastaaPoista
 43. http://niinaullamaria.blogspot.fi/

  19-vuotiaan lahtelaisen tytön lifestyleblogi. Kirjoittelen mm. matkailusta, liikunnasta, muodista sekä arjen tapahtumista.

  VastaaPoista
 44. http://holyfacepalm.blogspot.fi/

  18-vuotiaan tytön elämää lifestyle blogin muodossa vähän pohjoisemmasta päin iloisella elämänasenteella varustettuna. Postauksissa näkyy muun muassa päivän asuja, reseptejä, toivepostauksia, ostoksia, videoita ja juttua urheilusta :)

  VastaaPoista
 45. http://sara-undermyumbrella.blogspot.fi

  Oon 23-vuotias ja blogi sisältää lifestyleä, paljon valokuvia ja mun höpötyksiä! :)

  VastaaPoista
 46. http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  Oon Kiia, 18 vuotias lukio-opiskelija, bloggaaja ja valokuvaaja. Kirjoitan lifestyletyylistä blogiani yllä olevassa osoitteessa. Blogini on ennen kaikkea monipuolinen ja päivittelen sitä usein. Postauksista löytyy paljon kuvia ja silloin tällöin jopa videoita! :)

  VastaaPoista
 47. http://jenicaaa.blogspot.fi/

  18-vuotias tamperelainen ilopilleri kirjoittelee rennolla asenteella lifestyle painoitteista blogia kera kauneushömpän!

  VastaaPoista
 48. http://suvimyllymaki.blogspot.fi/

  Aiheina oma tyyli, treeni ja arjen ilot. Inspiroitumista ja hyvää fiilistä. Hetkiä, haaveita, toiveita ja tavoitteita :)

  VastaaPoista
 49. 20-vuotias hömpänpömppä, joka postaa asuja, kuulumisia, videoita, unelmia, tyttöjen juttuja, ruokajuttuja ja vähän kaikkea mitä mieleen tulee! Tule ihmeessä seurailemaan ♥

  http://idabloggaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 50. 18-vuotias lukiolaisopiskelija Helsingistä kirjoittaa blogiaan pääasiassa elämästään, tyylistään ja muusta mitä mieleen tulee!

  helmi-i.blogspot.fi

  VastaaPoista
 51. http://ennnimaria.blogspot.fi

  19-vuotiaan lifestyle-blogi. Blogi on juuri perustettu eli se muotoutuu omanlaisekseen vielä tässä matkan varrella :) tykkään vaatteista, kosmetiikasta, sisustamisesta ja ruoanlaitosta, urheilu on myös lähellä sydäntä !

  VastaaPoista
 52. http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/

  20 v. naisen alun kauneus/muoti/lifestyle/sisustus blogi. Kirjoitan blogia rennolla otteella, joten postauksia tulee säännöllisen epäsäännöllisesti. Postatessani kuitenkin panostan kuviin, sillä rakastan kuvailla kauniita asioita ja tyttömäisiä juttuja ♥ Oma tyylini onkin klassisen tyttömäinen.

  VastaaPoista
 53. http://tiiaamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 54. http://tuuliviirinamaailmalla.blogspot.fi/

  19-vuotiaan, juuri ylioppilaaksi päässeen, nuoren elämää niin harrastuksen kuin ystävien ja arkisten asioiden parissa

  VastaaPoista
 55. http://sannileena.blogspot.fi/

  15-vuotiaan tyttösen melkoisen uusi lifestyleblogi. Intohimona ruoanlaitto, matkustelu, kuvaaminen, urheilu ja kaikenlainen tyttöhömppä! Tervetuloa seurailemaan :-)

  VastaaPoista
 56. http://jennjennlostin.blogspot.fi/

  24- vuotiaan aika alkuvaiheissa vielä oleva lifestyleblogi. Bloggaan ihan arkisesta elämästäni ja tyylistäni rennolla ja aidolla asenteella. Blogi on vielä aika alkuvaihessa koska ei ole kovin montaa kuukautta ollut vielä pystyssä mutta hyvällä meiningillä pusketaan koko ajan eteenpäin :)

  VastaaPoista
 57. http://www.thebestversionofme-maija.blogspot.fi/

  Lifestyle aiheinen blogi, jossa käydään läpi asukuvia, ostospostauksia yms mitä elämään mahtuu :) Ruudun takaa löytyy 19-vuotias. Tämän blogin kirjoittamisen aloitin kesän alussa, joten blogini on pieni. Sitäkin suuremmalla syyllä toivoisin että blogini ponnahtaisi muidenkin tietoon :)

  VastaaPoista
 58. http://kambodzha.blogspot.fi/

  Blogissani kirjoitan kaikesta mahdollisesta elämääni liittyvästä mm. omasta ponista, pian alkavasta ratsastuksenohjaaja-opiskelusta, keikkojen kiertelystä..

  VastaaPoista
 59. http://talvikki-fuyuan.blogspot.fi/

  17-vuotiaan muodista ja valokuvaamisesta kiinnostuneen tytön lifestyleblogi, jonne postailen kuvia niin asuista kuin muistakin arkipäiväisistä asioista:-)

  VastaaPoista
 60. http://beautifulmindnbody.blogspot.fi

  18-vuotias hyvinvoint/lifestyle bloggaaja pohjoisella sijainnilla! :)

  VastaaPoista
 61. http://staarsinsky.blogspot.fi/

  Olen 17-vuotias iloinen tyttö etelä-Suomesta ja kirjoitan lifestyle blogia:)! Jatkoin blogin kirjoitusta vuoden kestäneen tauon jälkeen. Kerron blogissani elämästäni tekstein, kuvin ja joskus videoin!:)

  VastaaPoista