23. kesäkuuta 2015

LIGHT SHADES

IMG_0511 IMG_0507 IMG_0513 IMG_0505 IMG_0510 IMG_0512 IMG_0509 Farkut Zara / Neule Gina Tricot / Kello ja laukku Michael Kors

Ihanaa myöhäistä tiistai-iltaa kaikille!  Tulin kirjoittamaan vielä pikaiset heipat ja julkaisemaan yhdet asukuvat, jotka ovat lojuneet kansioissa ties miten kauan. Näin kesäisin rakastan pukeutua raikkaisiin vaaleisiin sävyihin ja tämä asu on siitä erinomainen esimerkki. Tämän kolean kesän yksi lemppariasuista koostuu vaaleista revityistä boyfriend-farkuista, rennosta neuleesta ja vaaleasta laukusta.

Viime viikonloppuisen juhannuksen vietto sujui rauhallisin merkein saaristossa mökkeillessä, jossa syötiin hyvää ruokaa ja nautittiin yllättävän kivasta juhannussäästä. Nyt kuitenkin väsymys painaa sen verran päälle, että on aika mennä nukkumaan. Palaillaan siis huomenna sisustuspostauksen muodossa!

4 kommenttia:

 1. Ihana asu ja tosi hieno laukku <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat nuo revityt farkut, oikeastaan koko asu nappaa. Kesällä mun taas tekee mieli pukeutua värikkäisiin hepeniin mutta nyt tuo vaaleus houkuttaa, näytät tosi hyvältä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kiva kuulla että asu oli mieleinen :-) Kiitos! ♥ Kesällä on tosiaan myös ihan parasta pukeutua värikkäisiin vaatteisiin näiden vaaleiden lisäksi!

   Poista