26. toukokuuta 2015

PÄÄSYKOKEET OHI!

IMG_1702 IMG_1744 IMG_1716 IMG_1741 IMG_1714 IMG_1703 Takki Zara / Lompakko ja kello Michael Kors / Housut ja toppi Gina Tricot / Kengät Dinsko


Huhhuh nyt on pääsykokeesta selvitty! Koetilanne oli kyllä ehdottomasti yksi elämäni jännittävimmistä tilanteista :-D Kokeen jälkeen fiilis oli kuitenkin yllättävän hyvä, vaikka koe oli mielestäni todella vaikea... En osaa yhtään sanoa menikö pääsykoe todella huonosti vai jopa ihan hyvin, joten saa nähdä millaiset pisteet sieltä kuukauden päästä tulee. Kouluasioiden miettimisen aion jättää siksi aikaa taka-alalle, sillä nyt on vihdoinkin aikaa keskittyä muihin asioihin ja vähän rentoutua. Blogin suhteen olen inspiraatiota ja ideoita täynnä, ja olenkin jo jonkin aikaa odotellut malttamattomana pääseväni taas kirjoittelemaan tänne!

8 kommenttia:

 1. Oijjoi noi sun kengät on niin ihanat! Oon katellut tollaisia jo pitkään, kesäksi olisivat niin kivat♥
  Missä pääsykokeissa sä kävit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ne ovat kyllä yhdet lemppareista simppelin ulkonäkönsä vuoksi! :-) Kävin oikiksen pääsykokeissa.

   Poista
 2. Kiva, että olet palannut kirjoittelemaan ja ihana asu! Minne alalle olet hakenut?

  VastaaPoista
 3. Tein saman kokeen vaikka en Turkuun ensisijaisesti haekkaan, ihan samat fiilikset! Hahah tärisin jännityksestä ennen koetta ja en rehellisesti osaa sanoa mokasinko etenkin pari tehtävää ihan huolella vai onko tässä mahdollisuksia sisäänpääsyyn :-D Toivottavasti saadaan heinäkuussa postissa paksut kirjeet ja ihan superkiva että pääsee taas lukemaan postauksiasi! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää, etten oo ainut näiden fiiliksien kanssa! :-D Toivottavasti meillä molemmilla käy hyvin ja päästäisiin opiskelemaan :-)

   Poista
 4. Oi vitsi, kivaa kun postauksia alkaa taas tulemaan! innolla odottaen jään odottelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kiva kuulla että siellä vielä jotkut mun juttuja aikovat lukea tämän postailettomuuden jälkeen! :-D

   Poista