30. tammikuuta 2015

NEW: MAKEUP

IMG_7919 Oon jo pidemmän aikaa etsinyt uutta meikkivoidetta ja meikkivoidesivellintä. Entinen meikkivoidesivellin alkoi vedellä jo viimeisiään, joten varsinkin uudelle siveltimelle oli todellakin tarvetta. Meikkivoide puolellekin kaipailin jotain uutta vanhan sijaan, sillä sekin alkoi olla jo lopussa, eikä entisen meikkivoiteen sävykään tuntunut sopivan mulle ihan niin hyvin kuin toivoisi. Blogeja selaillessa törmäsin tähän meikkivoiteeseen ja siveltimeen ja päätin sitten kokeilla näitä. Onneksi päädyin näihin, sillä näillä saa aivan upean lopputuloksen aikaan!
   IMG_7921Meikkivoiteeksi valikoitui paljon kehuttu Lumene Longwear Blur meikkivoide, joka todellakin yllätti mut positiivisesti. En ole aiemmin tykännyt erityisemmin Lumenen meikkivoiteista, mutta tämä tekee kyllä poikkeuksen ja on todellakin ansainnut kaikki kehunsa. Tästä tuli nimittäin kertaheitolla mun lemppari meikkivoide  Jättää ihon todella silkkisen ja luonnollisen näköiseksi, peittäen kuitenkin ihon punoittavat kohdat todella hyvin. Meikkivoide on myös ihanan kevyt kasvoilla, eikä tunnu yhtään raskaalta tai tahmealta, vaikka paksun koostumuksensa ja peittävyytensä vuoksi niin voisi kuvitella. Citymarketissa tällä oli tarjouksessa hintaa vain 11,90 euroa.

IMG_7926Meikkivoiteen levitykseen päädyin kokeilemaan myöskin paljon kehuttua Kicksin BB-voidesivellintä. Tähänkin valintaan oon niin tyytyväinen! Sillä saa aikaan todella tasaisen ja kevyen lopputuloksen. Sivellin on vielä sopivan pieni, joten se kulkee kokonsa puolesta kätevästi meikkipussissa mukana. Eikä hintakaan ollut päätä huimaava, sillä se kustansi Kicksissä vain 14 euroa.

4 kommenttia:

 1. Siis apua miten täydelliseen blogiin mä eksyinkään! Selasin heti postauksia läpi pitkälle asti ja tykkään kovasti, niin mun tyylinen blogi. Jään kyllä ehdottomasti seuraamaan. :-)

  www.meriulrika.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, ihana kuulla että tykkäät! ♥

   Poista
 2. Hei! Olit linkannut blogisi meidän linkkaa- blogisi postaukseen, ja olet meidän suosikkijen joukossa! Joten saadanko kopioida bannerisi postausta varten? :)

  http://jonnandjonna.blogspot.fi

  VastaaPoista