21. elokuuta 2014

STRING POCKET

IMG_4219 IMG_4225 IMG_4216 IMG_4222 IMG_4228Vihdoin ja viimein saatiin makuuhuoneen seinälle meidän String Pocket -hylly! Käytiin vielä hakemassa Ikeasta pari murattia tuomaan vähän raikkautta kaiken vaaleuden keskelle. Löydettiin myös noille Nappula-kynttilänjaloille oma paikkansa ylimmältä hyllyltä. Ne ovat nyt pyörineet viikon verran aivan orpona ympäri kämppää, kun ne eivät oikein sopineet minnekään. Kuvissa näkyy myös mun vähän aikainen synttärilahja. Iittalan valkoinen vitriini, täyttä rakkautta ♥ Ties miten kauan oon haaveillut siitä ja tuolla se nyt komeilee edustuspaikalla lempparikello sisällään.

Koko makkarin tunnelma muuttui heti paljon viihtyisämmäksi hyllyn ja noiden uutuuksien avulla. Enää sieltä puuttuu matto, joka sekin on tosin jo löytynyt, mutta hinta on turhan suolainen. Haaveilen myös jostain uusista koristetyynyistä, koska nykyiset eivät oikein miellytä silmää. Pikkuhiljaa tästä makkaristakin tulee juuri sellainen kuin halutaan! :)

2 kommenttia:

  1. Oi sulla on ihana blogi! Löysin tuosta Jennin New Life- linkkaa blogisi postauksesta sun kommentin, joten ajattelin tulla katsomaan minkäslainen blogi sulla on. Todella hyvät kuvat ja kaikki, vaikka oot alottanu bloggaamisen vasta vähän aikaa sitten, ehdottomasti jään seurailemaan ja odottelemaan uusia postauksia! :-)

    http://todaymeandmylife-vivi.blogspot.fi/

    VastaaPoista